keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Eee pc.


Hankin tässä hiljattain taiwanista muutaman eee pc:n jotta voin tehdä itselleni vaikka portablen renderifarmin! jos joku nyt kehtaa tunnustaa ettei tiedä mitä ne ovat, niin ne ovat asuksen kehittämiä halpisminiläppäreitä kuluttajille. Läppäri on oikeasti niin pieni että se mahtuu maastohousujen reisitaskuun. lisää juttua ja specsejä täältä.

Hintaa moisille tulee atm. noin 300-350e kpl postikulineen, jos paketit eivät jää tulliin.

Suomeen näitä koneita saa vielä luultavasti tovin odotella, Alunperin niitä piti tulla vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mutta maahantuoja ilmoitti että julkaisu siirtyy todennäköisesti Q2:n puolelle suuren kysynnän vuoksi, lähteenä tähän taisi olla Tietokone -lehden sivut. Ennakkovarauksiahan voi tehdä jo esim verkkokaupan sivuilla, mutta jonot ovat varmasti aika mahtavat. Uk-malleja läppäristä on suomeen tullut jo aikaisemmin, ilmeisesti aika pieni erä. Satuin itse todistamaan tilannetta kun ostelin xbox roinaa verkkokaupasta ja viereisellä tiskillä ollut tyyppi nouti oman eee pc:nsä, josta seurasi välitön nörtteilykeskustelu, terveiset hänelle jos tänne sivuille joskus eksyy.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistäs kaupasta tilasit?

Verkkokaupassa ei noita ole vieläkään saatavilla, tosin msi:n wind U100 -läppäreitä lupaavat 2-4 viikon toimitusajalla. Kyseisestä koneesta ei tunnu olevan vielä muuta kuin speksit ja kuvia saatavilla, joten epäilyttää että sitäkään saisi vielä hetkeen..

anacron kirjoitti...

Terppa.
Etsiskelin ihan ebayn kautta, taiwanissakin niillä on joku liike jonka nimeä en nyt juuri muista, joku huang jung electronics tms. Niiltä muuten saa jo 9" malleja jos kiinnostaa, itseäni ei oikeastaan enää säväytä. Tuo windi olisi huomattavasti mielenkiintoisempi, 7h akunkesto kuulostaa lähes eeppiseltä. Mutta tosiaan saa nähdä saako niitäkään, tilauksia on varmasti jo aika määrä.